Telefon bun, dar nu tine incarcatura.
Am cumparat unul si functioneaza perfect, fara probleme
Fiica mea se bucura de telefon si nu s-a plans de nimic.
Un telefon folosit excelent. Nicio problema cu el
Acest telefon a venit in stare perfecta. Am fost putin speriat de un iPhone reconditionat, dar avand in vedere pretul a fost o achizitie excelenta.
A fost exact ceea ce mi-am dorit
A venit fara zgarieturi sau crapaturi, arata ca si cum ar fi nou-nout. a venit, de asemenea, cu un incarcator original Apple (ceea ce a fost neasteptat), dar singurul dezavantaj este ca incarcatorul cu care a venit nu a functionat.
Telefonul este excelent. Va multumesc.
Rareori scriu recenzii, dar a trebuit sa o fac pentru acesta. L-am primit ca un cadou de ziua mea si este uimitor. Nici o problema deloc nici o zgarietura practic nou in afara de ambalaj. A venit rapid si este mult mai accesibil in comparatie cu pretul de pe Apple. Ar cumpara din nou. Du-te pentru el daca nu esti sigur
Produs uimitor, 100% valoare pentru bani
Cititorul de amprente este cel mai bun pe care l-am vazut pana acum, recunoasterea faciala este perfecta, iar autonomia bateriei dureaza 24 de ore. Ajung sa o incarc seara, dupa serviciu.
Moldova iphone 13
Iphone 13 "pro
Iphone 13 smart md
Iphone 13 pret
Iphone 13 pro 128 gb
Iphone 13 pro max pret md
in ciuda faptului ca este un dispozitiv clasificat ca fiind "reinnoit", trebuie sa spun ca sunt impresionat de starea in care a sosit dispozitivul, deoarece respecta caracteristicile stipulate; trebuie sa mentionez ca folosesc acest dispozitiv de cateva zile si nu am avut niciun fel de probleme cu el. Sincer sa fiu, cred ca acest aparat isi merita banii in ceea ce priveste calitatea/pretul etc. Va garantez ca este o achizitie buna si nu veti regreta
?.
Telefonul in sine este bun, nu avea detalii estetice si functiona bine, problema ca toate iPhone-urile este bateria, am ajuns cu 85% si in doar 1 zi a scazut la 81 facand imposibila utilizarea continua fara a fi nevoit sa il incarc, daca nu ar fi avut acest detaliu totul ar fi fost perfect.
Adevarul este ca sunt foarte impresionat si multumit de aceasta achizitie. Mi-a fost teama sa o cumpar asa si mai mult la mana a doua, dar deocamdata pare a fi un produs bun. Cu toate acestea, ramane de vazut peste cateva luni, pe masura ce trece timpul, cum va progresa.
Cet iPhone est parfait pas de grafigne pas de grafigne sur l'ecran, super performant cu o baterie a 100% ce cellulaire est neuf je suis tres contente de mon achat
Foarte multumit de acest telefon, primul telefon pe care l-am cumparat online, a schimbat cartela sim de la vechiul meu 6s si telefonul functioneaza minunat, durata de viata a bateriei nu este cea mai buna, dar dureaza mult mai mult decat vechiul meu telefon, de obicei trebuie sa ma incarc o data pe zi
Nu are niciun semn pe ea, iar bateria dureaza la fel de mult ca una noua.
Telefon excelent la un pret bun.
Am primit-o in stare excelenta, mi-a fost teama de cum va ajunge din cauza unor videoclipuri pe care le-am vazut, dar imediat ce am deschis cutia si am vazut-o in stare perfecta m-am simtit super fericita. sincer cred ca este o companie foarte buna care livreaza ceea ce spune. Bateria mea a ajuns la 84% si de atunci nu a mai scazut sub aceasta valoare. Produs excelent il recomand
Pro:
iPhone este cu siguranta mai ieftin decat sa cheltuiti aproape 400 de dolari la Apple Store.
Nu a venit cu zgarieturi sau deteriorari aparente, de fapt, nici macar nu avea semne de uzura.
Pentru pretul actual, mi s-a parut bun.
Contra:
Bateria are o autonomie de 90%. (De fapt, nu vad atat de rau)
Ambalajul lasa mult de dorit.
Bateria si ecranul telefonului par a fi in regula pana acum. Sunetul nu este cel mai grozav, dar pentru mine se va descurca foarte bine. Vanzatorul a expediat foarte repede si a avut telefonul in cateva zile de la comanda.
C'etait pour offrir en cadeau et la personne etait ravie de la couleur et des fonctionalitees
www.smart.md/apple-iphone-13 Smart md iphone 13
Iphone 13 pro smart md
Oiphone 13
Iphone 13 pro max md
Iphone 13 128gb
Suportul nu a putut fi incarcat.
Mediul nu a putut fi incarcat.
Tocmai am primit asta si am pus-o pe iPhone 13 Max Pro. Cazul acopera telefonul asa cum ar trebui sa fie. ii dau 2 stele pentru ca buza din jurul ecranului si a lentilelor camerei ar putea fi putin mai mare. il pastrez pentru ca am aruncat ambalajul.
Am cumparat aceasta carcasa pentru telefonul meu de companie. Este foarte puternica si robusta, cam dificil de pus si de scos si este una dintre cele mai ieftine carcase de aici cu recenzii foarte bune! Mi s-a parut grozava, cu exceptia buzei din jurul lentilelor de pe spatele telefonului. Buza iese in afara, dar este practic la acelasi nivel cu lentilele, asa ca nu am incredere ca le va proteja chiar daca pun telefonul pe o suprafata plana. Daca sunteti in cautarea unei huse cu buza putin mai inalta decat lentilele, cautati cele care spun ca inaltimea buzei este de peste 3 mm sau 0,12" pentru o protectie cel putin putin putin mai mare.
Chiar imi place aspectul si senzatia acestei carcase. Permite ca telefonul sa ramana protejat, dar permite sa se vada culoarea telefonului. Avand in vedere ca este nou, nu stiu cum va arata dupa cateva luni de utilizare. Dar pentru pretul pe care il platiti este o afacere excelenta.
Acest produs a fost o achizitie excelenta pentru cat de puternice si robuste sunt materialele. Am supus husa testului de o viata si am pus-o la treaba. A fost nevoie de o multime de daune de cadere inainte de a obtine prima zgarietura. A fost extrem de usor de pus si scoate in evidenta culoarea telefonului, deoarece este transparenta. Ar recomanda cu caldura pentru un produs simplu, dar puternic.
Se potriveste ca o manusa noului meu IPhone 13 Pro Max scump. Nu este greu de pus. Desi se precizeaza ca este transparent, iPhone-ul meu pare usor colorat din spate. Butoanele de pe partile laterale sunt usor accesibile. Nu exista crestaturi pe partile laterale pentru a se prinde, asa ca ar putea fi alunecoasa.
Cred ca este o achizitie excelenta pana acum. Este suficient de usoara pentru un telefon greu si are o protectie excelenta in toate partile.
imi place cum aceasta carcasa transparenta arata clar noul meu telefon.
Am scapat deja telefonul si pana acum l-a protejat fara a face rau telefonului meu. Carcasa tare si robusta.
Pretul a fost rezonabil si isi face treaba.